fbpx

Gestió de Xarxes Socials

Serveis de Community Manager i gestió de xarxes socials per al teu negoci de Girona i Barcelona. communitis crea i gestiona el pla de comunicació digital ideal utilitzant totes les eines disponibles del Community Management.

La presència de la teva marca a les comunitats online com Facebook, Instagram o Linkedin s’ha tornat imprescindible.

El Community Manager és el responsable d’administrar i gestionar les comunitats digitals. Crea, gestiona i dinamitza les Xarxes Socials de l’empresa, amb el contingut adequat per a cada perfil.

El teu negoci digital necessita escoltar i parlar. Un adequat pla de comunicació inclòs l’atenció al client a través d’Internet és imprescindible.

La teva competència ja hi és, perquè tu no?

I què fa el Community Manager?

Conèixer-te, escoltar-te, trobar-te les necessitats per crear el teu pla de comunicació perfecte. El Community Manager és el professional perfecte, qui donarà “play” per donar-li vida a la teva marca a les comunitats online i gestionar-la com cal.

marqueting-online-communitis

Xarxes Socials i Bloc

Crea, gestiona i dinamitza els perfils de les Xarxes Socials; i defineix l'estratègia en cadascuna. Tanmateix, crea un calendari editorial pel bloc de la Web amb el contingut adequat i de valor.

Manteniment Web

Un punt important és la correcta gestió de la Web, tant per la seva seguretat com per l'actualització constant d'aquesta. Treballar el SEO de tot el seu contingut és un gran valor afegit.

SEO, SEM & SMM

Creació d’accions per millorar el Posicionament de la teva Web als cercadors, amb campanyes SEM (Adwords), personalitzades i enfocades amb l’objectiu de crear tràfic online; i promocions de SMM a les Xarxes Socials, a través de Facebook, Linkedin, Twitter, etc.

Monitorització i Anàlisi

L’empresa i el mateix Pla de Màrqueting necessiten l’Analítica Web. La informació del trànsit i el comportament d’aquest a la Web és important per crear una bona estratègia de Màrqueting Online i també per millorar el site. A més de la Monitorització activa a les Xarxes Socials per tenir controlat la reputació digital de la teva marca.

Vols brillar en el món digital de la mà de communitis?
Free WordPress Themes, Free Android Games