fbpx

communitis, un projecte de futur

Crear l’Estratègia Digital per a cada marca, negoci, projecte… Creant una nova web, dissenyant campanyes de marketing, fer difusió dels teus serveis o productes i molt més per a un únic camí: fer-te brillar per damunt de tot!

communitis neix com a projecte personal després d’especialitzar-me en l’entorn de la comunicació i del màrqueting digital.

 

Pensat com una eina de treball enfocada a ajudar i facilitar l’accés comercial de qualsevol empresa o marca, sigui petita o gran a l’entorn d’internet i ajudar-li a dissenyar la millor estratègia digital per al seu èxit. communitis és la primera que no vol escoltar tecnicismes ni tenir dificultats per arribar més enllà, per això t’escoltem i t’assessorem per al que et cal tenir en el món online i seguir avançant agafats de la mà.

 

No saps què necessites per construir la teva marca online? Vols saber quines Xarxes Socials necessita la teva empresa? Vols escoltar què es diu de la teva marca o de la teva empresa?

 

communitis ho té clar: si no hi ets a internet, no existeixes. La teva competència ja hi és, no siguis l’últim! No hi han problemes, hi han solucions.

diseño-creación-web
community-manager-girona-communitis

L’èxit de la tecnologia per la informació i comunicació

La tecnologia està amb nosaltres, de dia i de nit. Aplicada a tot el món, a particulars com a professionals. Fa 30 anys no pensàvem que un ordinador portàtil revolucionaria la informàtica gràcies a la seva mobilitat. Fa 2 dècades no confiàvem amb l’èxit del telèfon mòbil i el mateix farà quasi 1 dècada amb la presentació d’aquests amb pantalla tàctil. I 5 anys enrere, anunciaven un autèntic fracàs de la tauleta tàctil. Avui dia tots aquests dispositius mòbils ens acompanyen arreu, ens ajuden, ens faciliten les accions, el dia a dia professional.

 

La tecnologia és aquí amb nosaltres per quedar-se, per ajudar-nos a compartir, comprar online, comunicar-nos, apropar-nos i sentir el que volen els nostres clients.

Podem ajudar-te a esbrinar les necessitats de la teva empresa en la comunicació digital i que puguis aprofitar molt més de les seves possibilitats en el món professional.

Sobre mi

Especialitzat en el Community Management, com a gestor de Comunitats en Línia (Social Media), posicionament WEB (SEO) i en creació de continguts. Sóc desenvolupador i gestor de WEBs Corporatives realitzades amb plataforma WordPress.

 

Formador Freelance per la creació del teu projecte de comunicació i màrqueting digital.

M’encanta dinamitzar les comunitats online, crear i optimitzar Webs i treballar amb eines 2.0. Productes enfocats al món de la tecnologia, la meva passió. A més d’ajudar i formar per gestionar i conèixer el teu projecte de comunicació per la teva empresa o marca.

Amb una alta experiència en la creació de diverses Estratègies Digitals per a diferents marques, l’àrea de la docència ha entrat en la meva vida professional amb molta motivació.

david garcia communitis

David Garcia

Free WordPress Themes, Free Android Games