fbpx

Màrqueting Online

Dissenyem i gestionem el pla de marketing online adequat segons les teves necessitats. Conèixer el teu negoci des de l’arrel és imprescindible per aconseguir l’èxit i posicionar-te allà on et mereixes.

Definim un objectiu a l’espai digital a través d’un pla de màrqueting segons cada necessitat.

El Màrqueting Online o e-Marketing consisteix en utilitzar les tecnologies de la informació basades en Internet i tots els dispositius que permetin el seu accés per realitzar una comunicació amb l’intenció comercial entre una empresa i els seus clients o possibles.

El negoci digital és una realitat i tu o la teva empresa i sigui quin sigui el seu tamany o volum, necessita tenir una correcta estratègia de Màrqueting Online per vendre el producte i/o servei en el món digital.

Un pla de marketing digital en què consisteix?

Llegir, estudiar, recollir dades i actuar. Tenim suficients eines digitals per esbrinar qui és el client potencial i com dirigir-nos a ell. Però recorda, no és suficient! Si una cosa tenim clar a communitis és que… em de creure en el nostre producte!

consultoria-formacio-comunicacio-marketing-digital-communitis

SEO, SEM & SMM

Creació d’accions per millorar el Posicionament de la teva Web als cercadors, amb campanyes SEM (Adwords), personalitzades i enfocades amb l’objectiu de crear tràfic online; i promocions de SMM a les Xarxes Socials, a través de Facebook, Linkedin, Twitter, etc.

Monitorització i Anàlisi

L’empresa i el mateix Pla de Màrqueting necessiten l’Analítica Web. La informació del trànsit i el comportament d’aquest a la Web és important per crear una bona estratègia de Màrqueting Online i també per millorar el site. A més de la Monitorització activa a les Xarxes Socials per tenir controlat la reputació digital de la teva marca.

Email Marketing

Campanyes de màrqueting a través del correu electrònic. És una de les eines 2.0 més utilitzades i amb resultats. Disseny de la campanya i difusió al grup objectiu.

Valorar el Màrqueting Offline

Valorar, escoltar i llegir les campanyes offline que hagis realitzat o tinguin continuitat. Al món digital també serveix, l'enfocament és el mateix però amb paraules d'Internet.

Vols brillar en el món digital de la mà de communitis?
Free WordPress Themes, Free Android Games