reputacio-online-communitis

Cuida la reputació online

La meva mare em va ensenyar que en tots els aspectes de la vida, abans de ser un “xic millor” has de ser una bona persona. Has de tractar els altres amb amabilitat i ajudar en tot el que puguis. La meva mare em va ensenyar el respecte a tothom.

Això es pot aplicar a tot, no importa en quin àmbit. A Internet tenim moltíssima informació i sense adonar-nos pot ser que es parli malament de nosaltres o bé de la nostra marca. És per això que, si ha d’haver respecte a fora, també hi ha d’esser-hi dins el món online. Depèn molt la nostra reputació online.

 

la-reputacio-online-communitis

Encara que hi hagi qui digui el contrari la veritat sempre surt a la llum, i tan important és el feedback positiu i negatiu com l’equilibri entre ells.

Si tens problemes amb la teva reputació online has de posar-te en marxa el més aviat possible per eliminar-los, ja que no podem amagar el cap i esperar que passi el xàfec i, per a això, podem prendre diversos camins.

Crear una estratègia és absolutament essencial per aconseguir l’efectivitat del teu negoci. És important no només tenir una estratègia, si no utilitzar bé les analítiques per assegurar-nos que aquesta estratègia està funcionant.

Una altra opció és fer una auditoria online per saber què es diu de la nostra marca, servei o producte. La informació que obtinguem és molt important perquè la podem fer servir per fer créixer el nostre negoci i millorar aquells aspectes que siguin necessaris.

Un cop hagis fet això, has de revisar la teva llista de contactes, revisar-la i actualitzar-la per no tenir-hi contactes que no siguin necessaris. Tingues en compte que els contactes útils són els que tenen un propòsit.

Un dels problemes habituals que tenim és que solem estar involucrats en molts i diferents projectes, pel que és possible que no tinguem temps per dedicar-lo a la nostra reputació en línia. La solució és delegar la feina en gent en la qual puguem confiar i triem per a realitzar una tasca o un projecte concret.

 

controlar-reputacion-online

Compartir a Facebook, a Instagram, a Snapchat… Controla la teva imatge per la reputació online!!

 

Això implicarà revisar tot l’anterior i tenir paciència, ja que no és qüestió d’un o dos dies, però no podem oblidar que per tenir una bona reputació necessitem crear una presència en línia potent en xarxes socials i per això els nostres millors aliats són els perfils socials. A més, el posicionament és molt important, pel que hem de prestar molta atenció.

Per finalitzar, no oblidis crear i crear contingut, ja que augmenta en positiu la nostra reputació online.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Free WordPress Themes, Free Android Games