Gestiona la teva marca a Internet. Consultoria i formació en Xarxes Socials gràcies a communitis.

Contractar a un Community Manager per a que gestioni el teu negoci digital és una norma essencial per tal de tenir l’èxit comunicatiu i de presència online per tal de repercutir en un augment de les vendes. Però… gestiones i et falta dominar les diferents eines digitals? Vols començar a tenir el control del teu negoci online?

Les Formacions en Xarxes Socials són personalitzades o en grup. T’ensenyem a conduir la teva pròpia comunicació online oferint una formació personalitzada per a tu i/o el teu equip en les tècniques i eines que necessitis adaptant-nos al teu punt de partida, objectius i recursos.

communitis t’ajuda a gestionar correctament o desde cero les Xarxes Socials de la teva empresa, les eines 2.0 i montar l’estratègia en comunicació i màrqueting digital perfecte per brillar com et mereixes!

Estudiem cada cas i planifiquem la consultoria i/o la formació en base a la informació del teu negoci. Sempre treballarem colze a colze per aconseguir junts el pla estratègic ideal per treballar en el món digital.

communitis et forma per a que tinguis el control del teu negoci online

Free WordPress Themes, Free Android Games