fbpx

Consultoria i formació

Cursos de xarxes socials, màrqueting online i SEO. Amb communitis tindràs els coneixements per a gestionar la teva marca a internet.

A més, sóm consultors de l’àrea digital per a tot tipus de negoci, per tal d’esbrinar la necessitat de la teva empresa.

Sóm experts en la realització de formació especialitzada en Community Manager, Marketing Online i en Posicionament Web; per a tots els nivells. També fem introducció a Xarxes Socials.

Contractar a un Community Manager per a que gestioni el teu negoci digital és una norma essencial per tal de tenir l’èxit comunicatiu i de presència online per tal de repercutir en un augment de les vendes. Però… gestiones i et falta dominar les diferents eines digitals? Vols començar a tenir el control del teu negoci online?

Les Formacions en Xarxes Socials són personalitzades o en grup. T’ensenyem a conduir la teva pròpia comunicació online oferint una formació personalitzada per a tu i/o el teu equip en les tècniques i eines que necessitis adaptant-nos al teu punt de partida, objectius i recursos.

communitis t’ajuda a gestionar correctament o desde cero les Xarxes Socials de la teva empresa, les eines 2.0 i montar l’estratègia en comunicació i màrqueting digital perfecte per brillar com et mereixes!

Estudiem cada cas i planifiquem la consultoria i/o la formació en base a la informació del teu negoci. Sempre treballarem colze a colze per aconseguir junts el pla estratègic ideal per treballar en el món digital.

Curs de xarxes socials i marketing online
Curs i formació en Community Manager
Formació xarxes socials i marketing online a Girona
Curs de Community Manager
Vols brillar en el món digital de la mà de communitis?
Free WordPress Themes, Free Android Games