Desenvolupament Web

Creació i disseny de pàgines Web amb la prestigiosa i reconeguda plataforma WordPress. Tots els projectes són adaptats per a tot tipus de dispositius mòbils, optimitzats per al posicionament web (SEO) i el més important: fàcilment gestionable.

La WEB és la porta d’accés digital del teu negoci i la targeta de presentació al món online

WordPress és el sistema de gestió de continguts (CMS) de codi obert més utilitzat per a la publicació de Web/Blogs personals i corporatius a Internet. És personalitzable, actualitzable i optimitzable per dispositius mòbils; i sobretot segur. La nostra Web està creada amb aquesta plataforma.

La WEB o Bloc Corporatiu creats estan adaptats per configurar-los i actualitzar-los sense complicacions, amb mode Responsive (optimitzat per tauletes tàctils i smartphones) i amb disseny personalitzat, gràcies a l’estudi previ que es fa a cada client. Dins de cada projecte fem un estudi de Posicionament Web (SEO on Page) personalitzat. És vital que el teu nou portal tingui l’estructura necessària per la indexació dels cercadors d’internet.

El teu negoci necessita d’una WEB. És la teva carta de presentació, la informació i contacte de la teva empresa en el món d’Internet.

Pots veure alguns dels projectes WEB dissenyats per communitis a continuació. Tots ells diferents, optimitzats i “mimats” fins a l’últim punt per tal que el client estigui satisfet, tingui la millor eina digital, la millor carta de presentació a Internet.

diseño-creación-web
Vols brillar en el món digital de la mà de communitis?
Free WordPress Themes, Free Android Games