fbpx

Disseny Web i Blog corporatiu

Creació i desenvolupament de pàgines Web amb la prestigiosa i reconeguda plataforma WordPress. Tots els projectes són adaptats per a tot tipus de dispositius mòbils, optimitzats per al posicionament web (SEO) i el més important: fàcilment gestionable.

La WEB és la porta d’accés digital del teu negoci i la targeta de presentació al món online

WordPress és el sistema de gestió de continguts (CMS) més utilitzat per a la creació de pàgines Web i Blogs corporatius a Internet. És personalitzada, actualitzada, optimitzada i adaptada a dispositius mòbils; i sobretot segura. Aquesta mateixa Web està creada amb aquesta plataforma.

El lloc WEB o Bloc Corporatiu dissenyats estan adaptats per configurar-los i actualitzar-los sense complicacions, amb mode Responsive (optimitzat per tauletes tàctils i smartphones) i amb disseny personalitzat i d’estructura, gràcies a l’estudi previ que es fa a cada client. Dins de cada projecte fem un estudi de Posicionament Web (SEO on Page) personalitzat. És vital que el teu nou portal tingui l’estructura necessària per la indexació dels cercadors d’internet.

El teu negoci necessita d’una WEB. És la teva carta de presentació, de informació i contacte de la teva empresa en el món d’Internet. Recorda: els teus futurs clients t’han de trobar en les primeres posicions del cercador!

Pots veure alguns dels projectes WEB dissenyats per communitis a continuació. Tots ells diferents, optimitzats i “mimats” fins a l’últim punt per tal que el client estigui satisfet, tingui la millor eina digital, la millor carta de presentació a Internet.

diseño-creación-web

Dissenyem pàgines web per a empreses i professionals de les províncies de Girona i Barcelona. Tanmateix, communitis no té fronteres i podem iniciar el teu projecte web de qualsevol altre racó.

Els nostres dissenys web són a mida, amb un estudi previ amb el client i amb una formació per la gestió de la web inclossa si vols gestionar-la tu mateix; i si no tens temps, aquí estem. No ho dubtis, contacta’ns i demana una proposta sense cap compromís.

Fem la teva nova WEB?
Free WordPress Themes, Free Android Games