fbpx
Com utilitzar les paraules clau per millorar la web

Com utilitzar les keywords per millorar la pàgina web

Segur que has escoltat en diverses ocasions el concepte de “Paraules clau“, sens dubte, un dels termes més valuosos i utilitzats en l’actual món digital. Es tracta d’un factor vital per al posicionament de la teva pàgina web i per això has de saber en què consisteixen i com utilitzar-les. Avui volem ensenyar-te com utilitzar les Keywords per millorar la teva pàgina web.

 

Els paradigmes del posicionament web (SEO) avancen i evolucionen amb el pas del temps, però algunes eines segueixen sent vitals per al seu correcte funcionament. És molt important mantenir-se visible a la xarxa i aconseguir una reputació en línia positiva. Per això has d’utilitzar les Keywords per millorar la teva pàgina web i augmentar el trànsit de visites.

Internet és un sector en continu creixement i saber explotar les oportunitats que ens ofereix és un factor clau per a l’èxit de la teva pàgina. Una enquesta recent afirma que el 41% dels internautes està 4 o més hores al dia a internet i només el 12% està connectat menys d’una hora.

En aquest context d’incessant creixement d’Internet, cobra un paper protagonista Google, l’empresa amb el cercador més utilitzat a nivell global, que al seu torn regula molts aspectes del SEO que afecten directament al teu portal web. Les directrius que estipuli aquesta entitat seran les que regeixin gran part de les lleis del posicionament web a nivell internacional.

A més, has de saber que més de la meitat dels usuaris (59%) opta pel navegador Google Chrome. Sens dubte, acatar les ordres imposades per Google per al SEO de la teva pàgina és un requisit més que indispensable.

 

Què són i per a què serveixen les Keywords?

Abans d’explicar-te el que pots fer per millorar el teu negoci online i posicionar millor el teu lloc web mitjançant el correcte ús de Paraules clau, has de conèixer en profunditat el seu significat i la importància que tenen per al teu èxit.

Les Keywords són un la paraula o conjunt de paraules que s’utilitzen per buscar una informació en un cercador. Els cercadors basen la importància d’una pàgina respecte a una paraula o frase, depenent de la quantitat de vegades que apareix aquesta paraula o frase dins de la pàgina web (entre altres tècniques).

Les Paraules Clau són per tant les que “defineixen” el propòsit i contingut del nostre lloc web. Són aquestes paraules les que els usuaris busquen a Google per trobar continguts.

L’usuari troba i arriba a les teves pàgines gràcies a les keywords, per això és tan important saber com trobar les més rendibles i saber utilitzar-les per treballar el SEO on Page (aquelles millores que es realitzen dins de la pròpia pàgina per millorar el seu posicionament orgànic) i Off Page (tècniques que es realitzen fora de la pròpia pàgina).

 

 

Com utilitzar les Keywords per millorar la teva pàgina web

Keyword en el títol de la pàgina web:

El títol de la teva web és la targeta de presentació per als usuaris. És el que veuen en la primera línia quan es mostren els resultats de les seves recerques. Incloure la paraula clau de la teva empresa en el títol és molt important perquè se sentin atrets per fer clic i en accedir al web.

Google valora les paraules clau en el títol i per tant això ajuda a millorar el posicionament SEO de la teva portal.

Paraula clau en la descripció (Meta Description) del lloc web:

Igual que passa amb el títol, has d’afegir la keyword entre la descripció de la teva pàgina web. Has d’indicar en poques línies (No més de 170 caràcters) i de la forma més clara possible, de què tracta i que s’ofereix la teva empresa.

No abusis de les paraules clau, és preferible fer una descripció natural usant els termes més acords al teu negoci o marca personal. Imagina que li estàs explicant a un conegut a què et dediques.

Keywords en els articles i pàgines del teu portal:

De la mateixa manera que has d’indicar la paraula clau del títol i la descripció del teu lloc web, ho has de fer amb cada un dels post que publiques al teu blog, així com a les pàgines que conformen el conjunt del teu portal web.

 

Paraules clau en les URL de les teves pàgines:

La URL és l’enllaç que porta a cadascuna de les pàgines del teu lloc web. És molt important que sigui un enllaç amigable, és a dir, fàcil d’entendre, amb termes que facin referència al contingut al que porten i evitant que apareguin nombres i símbols aliens a l’abecedari. Inclou a les URL les keywords dels articles i pàgines a què fan referència.

 

Incorpora paraules clau a les imatges del lloc web:

En incloure una imatge en una pàgna web, aquesta ha de portar indicat l’atribut HTML “alt”, utilitzat pels cercadors per identificar el que mostra la imatge. En aquest apartat és recomanable incloure la Keyword de la pàgina en la qual s’inclogui la imatge. També és molt recomanable que la paraula clau sigui visible al nom de l’arxiu de la imatge.

Les imatges també milloren el seo de la web

Molt important afegir l’atribut Alt a cada imatge, ja que és el que llegeix Google!

Inclou sinònims i paraules similars a les keywords:

Google vol que els textos que apareixen en les diferents pàgines web siguin lògics i comprensibles per als usuaris. Per a això està treballant en que el cercador sigui capaç d’identificar sinònims entre les paraules que apareixen en un text.

 

Tenir cura de la densitat de les teves keywords:

Ja hem esmentat els avantatges d’utilitzar les keywords per millorar la teva web, però has d’anar amb compte amb no perdre el cap. No has de repetir-les en cada paràgraf per intentar millorar la teva estratègia SEO, perquè pot ser que estiguis aconseguint l’efecte contrari.

Si abuses de l’ús de paraules clau Google ho detectarà com SPAM. A més corres el risc de que l’usuari que estigui llegint els teus textos no entengui el que vols transmetre i acabi abandonant la web.

Aquestes han estat les claus per triomfar amb el teu negoci online. Ara que ja saps com utilitzar les Keywords per millorar la teva pàgina web tan sols et queda aplicar el sentit comú, pensar en l’usuari i ser conscient que Google i els seus algoritmes són realment intel·ligents.

No Comments

Post A Comment
Free WordPress Themes, Free Android Games