Com cuidar i treure les ratllades de la pantalla del mòbil

Com arreglar la pantalla ratllada del teu mòbil (i com cuidar-la)

El telèfon mòbil és el dispositiu que més utilitzem i que més es desgasta en el temps, sobretot la pantalla tàctil de vidre.

Encara que els smartphones d’alta gamma inclouen una pantalla amb tecnologia “anti-esgarrapades”, no impedeix les típiques ratllades a conseqüència de portar el dispositiu a la butxaca, a la bossa i també per culpa de l’ús diari amb els nostres dits.

 

Com evitar les ratllades a la pantalla del telèfon mòbil

A ningú li agrada tenir un dispositiu desgastat i menys si té poc temps de vida.

 

A communitis ens encanta la tecnologia i, sobretot, que tot dispositiu que utilitzem sigui tant maco i brillant com el primer dia de la seva compra i per això volem compartir els millors consells per cuidar-los i també uns remeis domèstics si ja no hem pogut evitar les típiques ratllades a la pantalla.

 

Portar telèfon mòbil amb la bossa

La costum de portar el nostre dispositiu mòbil a la bossa i sense protecció no és gens recomanable. És més fàcil que es ratlli!

ei

Com cuidar la pantalla del telèfon mòbil?

oh

Posa-li una funda de protecció

El més convenient i encara podria dir que hauria de ser obligatori protegir el nostre dispositiu amb una funda de protecció que encaixi perfectament. És normal que no vulguem amagar el meravellós disseny d’un iPhone o d’un OnePlus, però si vols evitar un problema per culpa d’una caiguda del mòbil, millor compra-li una funda. Quan més amagui el disseny del dispositiu, millor protecció.

Molt important també, si volem evitar un trencament de pantalla per culpa d’un accident, el dibuix de la funda hauria de sortir almenys 2 mil·límetres del dibuix del dispositiu.

Protegir el dispositiu amb una funda

Tots els smartphones tenen una àmplia selecció de fundes de protecció, de diferents materials i molts colors. Si estrenes un de nou, compra’t una funda al mateix moment!

!

Amb un protector de pantalla

Molt bé, potser som majoria que “vestim” el nostre telèfon amb una funda, però segur que deixes exposada la pantalla sense cap altra protecció, veritat? Doncs aquí és a on entra en joc el protector de vidre per la pantalla.

Si, has llegit bé, ha de ser de vidre, no de plàstic! Aquest últim està bé per protegir la pantalla de les possibles ratllades, però no la protegirà d’una fatídica caiguda! En canvi, si afegim un protector de vidre (el podeu aconseguir a Amazon o a qualsevol botiga d’electrònica) evitarà el trencament de la pantalla, perquè abans es farà malbé el protector! Però molta atenció, quan passi això cal canviar el protector trencat per un de nou, perquè no el protegirà com quan era sencer.Protegir el mòbil amb un protector de vidre per la pantalla

Com arreglar la pantalla ratllada d’un telèfon mòbil?

o

D’acord, tens la pantalla del teu smartphone amb ratllades. Es pot solucionar? Doncs si, perquè tot seguit us donaré els millors consells per treure aquestes esgarrapades que tant ens molesta.

o

La pasta de dents

Un truc antic que esdevé de l’època dels CD’s i dels DVD’s. Recordo quan m’ho va explicar un empleat d’un centre comercial expert en música i no m’ho vaig creure, fins quan ho vaig provar amb un dels Compact Disc que més estimava i feia pena veure’l.

Pasta de dents per treure ratlladesHa de ser pasta blanca, la tradicional. S’ha de posar una mica de la pasta en cotó o bé un drap de micro-fibres i passar-hi a la pantalla del telèfon, amb moviments en cercle sobre les ratllades. Després s’ha de netejar l’excés de la pasta amb el mateix drap humit recomanat. Si tens una tovalloleta per haver comprat un protector de vidre per la pantalla, serà perfecte per acabar de netejar del tot.

o

Utilitzant una “esponja màgica”

Esponja per treure ratllades i cops

Als supermercats o bé a ferreteries, podem trobar una esponja de melamina de més densitat que la normal, aquella que comprem per netejar i treure les taques de la paret.

Passant aquesta esponja amb suavitat sobre la ratllada a la pantalla del dispositiu també el fa desaparèixer.

o

Amb bicarbonat i aigua

El bicarbonat fa meravelles a la llar i per tenir la pantalla del mòbil com si fos nova és una fórmula perfecte.

Bicarbonat com a solució per treure ratlladesAquesta opció és senzilla i factible però hem de tenir molt en compte de no excedir-nos a l’hora d’aplicar-ho. Mesclar 2 parts de bicarbonat i 1 d’aigua per aconseguir una pasta densa i aplicar-ho exactament igual com la pasta de dents: amb un drap de micro-fibres i passar-ho fent moviments circulars sobre la ratllada; per després treure tot l’excés de la pasta i netejar bé la pantalla amb una tovalloleta com les que tenim per les ulleres.

o

Aplicant crema per les ratllades del cotxe

És una solució que podem comprar en qualsevol botiga d’accessoris per als vehicles. Es tracta d’una crema especial per treure les ratllades dels vidres i de la carrosseria del cotxe. Però atenció si optem per aquesta solució, ja que aquestes cremes tenen uns components molt agressius i pot ser molt perillós per al nostre telèfon.

Sobretot, si les ratllades hi són molt a la vora del vidre i l’estructura de plàstic, alumini o altre material del mòbil, oblida’t d’aquesta opció. Si no és així, pots aplicar una petita quantitat de la crema amb un drap (sempre de micro-fibres) a sobre de la ratllada i fes moviments circulars amb molta suavitat.

o

Utilitza pols de talc

Una altra alternativa contra les molestes ratllades de la pantalla del smartphone. Hem de mesclar la pols de talc amb una mica d’aigua per aconseguir una pasta. Ho apliquem a sobre i fem el mateix que en els altres casos.

o

Com veieu, de solucions domèstiques n’hi han per donar i vendre. I tu, tens una altra opció per treure les ratllades de la pantalla?

 

Com cuidar la pantalla del telèfon mòbil

Cuidar i tenir cura del nostre mòbil intel·ligent no és cap complicació. És més, segur que en 2 o 3 anys necessitaràs vendre’l de segona mà i treure un bon preu. Veritat?

No Comments

Post A Comment
Free WordPress Themes, Free Android Games