Llocs web per descarregar fotos gratis

Bancs d’imatges gratuïts

En tota estratègia de màrqueting de continguts s’ha d’incloure imatges. Afegir contingut visual a cada apartat de la nostra web, com també als articles del blog és de gran valor pels cercadors com Google. Per això us portem els millors bancs d’imatges gratis i lliures per un ús personal o bé comercial.

En aquesta publicació, us mostrarem 7 pàgines webs imprescindibles. A internet n’hi ha moltíssimes, però us mostrarem les més potents i amb més fotos de qualitat; i ho farem en diversos articles del nostre blog.

 

PXHERE

Banc d'imatges gratis Pxhere

Si hi ha una pàgina web amb milers d’imatges, gratuïtes i lliures de drets, és pxhere. És una de les més utilitzades i a on podem trobar contingut de qualitat. Les imatges es poden fer servir tant per un ús comercial com personal. Té un cercador molt potent per trobar aquella foto especial a través de paraules clau i també disposa d’un filtre per categories. També ens deixa descarregar el contingut visual en diferents tamanys. Això si, és necessari registrar-se per descarregar les fotografies, però val molt la pena.

 

SKITTERPHOTO

Imatges gratis amb Skitterphoto

Un altre banc d’imatges molt complet. Les fotografies que ens trobem a Skitterphoto són de domini públic, el que vol dir que són lliures per utilitzar-les on vulguem.  Tant simple com descarregar i editar fotografies, fins i tot utilitzar-les comercialment.

 

VISUALHUNT

descarregar imatges gratis amb visualhunt

Visualhunt també inclou imatges lliures d’ús personal o comercial. També és una de les que més ens agrada per l’alt contingut de qualitat que té. A més, per a cada imatge, ens informa de la paleta de colors que s’inclou. En aquest banc d’imatges no cal registrar-se per descarregar les fotografies.

 

PICJUMBO

Web amb imatges gratis

picjumbo és una web amb milers de fotos i creada al 2013 per Viktor Hanacek, dissenyador i fotògraf. Tot va començar quan tots els llocs de fotos estàndard van rebutjar les seves fotos per “manca de qualitat” i Viktor va decidir crear el seu propi espai de banc d’imatges. Dos anys més tard, la gent ha descarregat més de dos milions i mig d’imatges. Les imatges són lliures d’utilitzar-les, però no està de més mencionar al seu propietari encara que no sigui requisit (tanta alta qualitat s’ho mereix).

 

PIXABAY

Com descarregar imatges gratis

Pixabay és una de les més conegudes. Podem trobar més d’un milió d’imatges per utilitzar-les a nivell comercial o personal. A més de banc d’imatges, també podem trobar il·lustracions, imatges vectorials per fer servir amb eines com Illustrator i fins i tot vídeos curts per afegir a la teva web. També té una app per descarregar a dispositius amb sistemes iOS i Android.

 

FREEJPG

Bancs imatges per utilitzar gratis

Freejpg és un altre lloc amb milers d’imatges i amb una comunitat al darrera on actualitza constantment afegint més contingut (nosaltres també ho podem fer). No cal registrar-se i és molt senzilla d’utilitzar, encara que no tingui tant contingut de qualitat com altres llocs.

 

GRATISOGRAPHY

Imatges gratis amb Gratisography

Gratisography és un portal creat pel dissenyador Ryan McGuire. Ens permet descarregar fotos per ús comercial i personal. El contingut visual és de gran qualitat i no ens cal cap registre a la web per descarregar-ho.

 

I fins aquí els millors bancs d’imatges gratuïts. Però tranquils que aviat tindrem segona part (quan? coming soon). Ja no hi ha cap excusa per utilitzar fotografies que t’agradin per al teu blog!

No Comments

Post A Comment
Free WordPress Themes, Free Android Games